LECȚIE DEMO GRATUITĂ

Dacă vrei să găsești cel mai potrivit curs de programare pentru copilul tău, te invităm să completezi formularul de solicitare, iar noi vom reveni la tine cât de curând.

Bună!

Ne bucurăm că ai descoperit Atelierele Tamarei!

Dacă vrei să găsești cel mai potrivit curs de programare pentru copilul tău, te invităm să completezi formularul de solicitare, iar noi vom reveni la tine cât de curând. Vom sta de vorbă pentru a cunoaște mai bine nevoile copilului tău: dacă a mai urmat cursuri de programare, care sunt pasiunile și dorințele lui! Apoi, stabilim o dată pentru ora DEMO gratuită!

Avem o curriculă de cursuri pentru 5 ani de zile, de la asimilarea celor mai simple noțiuni introductive în IT (de la vârsta de 7-8 ani), până la stăpânirea unor programe complexe care să ofere adolescenților chiar posibilitatea de a se angaja sau de a păși în mediu antreprenorial de timpuriu (15-16 ani).

La noi, copiii participă la orele de programare o dată pe săptămână, pe tot parcursul anului școlar. Astfel, cunoștințele sunt asimilate într-un ritm care să permită reținerea pe termen lung și practicarea lor în cadrul proiectelor pe care le lucrăm împreună. Învățarea se face pas cu pas, plecând de la programe și limbaje simple, intuitive, până la unele complexe, utilizate în industrii reale!

Dacă ești interesat să participi la o oră demo gratuită, te rugăm să completezi datele de mai jos. Te vom contacta curând pentru a programa lecția la o oră potrivită ție!


  Utilizăm platforme precum code.org, copiii având propriile lor conturi. Clasele sunt interactive, cu predare live, pe platforma Zoom. Părinții primesc feedback permanent și sunt înștiințați referitor la lecția susținută de copil în fiecare zi de curs. 

  Păstrăm o atmosferă relaxată, încurajăm întrebările, stimulăm conversația și exprimarea clară a cerințelor, dăm feedback-uri constructive.

  Te așteptăm la Atelierele Tamarei!

   

  PS Dacă vrei să știi cum să îl pregătești pe copil pentru ora online, poți citi câteva articole aici.

  Testimoniale

  Ce spun părinții

  circle_2
  circle_2
  circle_2
  circle_2

  Abonează-te la newsletter

  Ai întrebări și vrei să ne contactezi?
  Sună-ne la

  0731054416

  Luni – Vineri:
  09:00 – 19:00

  Sâmbătă:
  09:00 – 17:00

  © 2021- Atelierele Tamarei