Cine suntem

Incepand din anul 2020, dezvoltam si predam cursuri de programare software, robotica si gandire algoritmica pentru copii si adolescenti sub brandul “ATELIERELE TAMAREI”.

Conditii de participare la cursuri

– Cursurile online se desfasoara folosind aplicatia Zoom. Pentru a participa aveti nevoie de o conexiune la internet si de un calculator cu microfon, casti/speaker si camera web.

– O sedinta de curs dureaza 90 minute.

 – În cazul sedintelor din taberele de vara sau periodice, sedintele au durata de 120 minute.

– Sedintele la care copilul nu a participat, pot fi recuperate in perioada următoare după o discutie cu profesorul de curs.

– Vacante (se suprapun calendarului scolar din sistemul public de invatamant):  vacanta de Craciun, vacanta de Paste si vacanta de vara.

– Numarul minim de cursanti pentru formarea si mentinerea unei grupe este de 5. Ne rezervam dreptul de a desfiinta, reprograma, comasa grupele care au un numar mai mic de 5 cursanti.

– Lectiile online pot fi inregistrate. Filmarile sedintelor de curs nu vor fi publicate fara acordul dumneavoastra scris. Acestea sunt folosite exclusiv intern, pentru a ne asigura de calitatea predarii si pentru a verifica eventuale probleme tehnice aparute. Filmarile se vor stoca maxim 30 de zile, dupa care vor fi sterse.

Copyright

Materialele si proiectele de curs  sunt supuse legii copy-right-ului si nu pot fi reproduse, imprumutate, trimise catre terte parti.

Plati

– Plata se face lunar, in termen de 10 zile de la primirea facturii fiscale.

– Rezervarea locului in grupa se realizeaza prin plata cursului. Plata se efectueaza inainte de prima sedinta a nivelului de studiu.

– Costul nivelului de studiu ramane neschimbat indiferent de numarul de sedinte la care se prezinta cursantul.

– Depasirea termenului de plata cu mai mult de 30 zile calendaristice duce la anularea rezervarii locului in grupa.

– Platile se fac in contul bancar mentionat in factura fiscala.

Politica de livrare

In urma achitarii cursului, veti fi inscris/a automat la curs, conform datelor introduse in formularul de inregistrare.

Cu minim o zi inainte de inceperea cursului online veti primi, pe emailul cu care v-ati inregistrat, datele de logare la platforma de predare, impreuna cu programele pe care va trebui sa le instalati in calculator, necesare pentru desfasurarea cursului.

Este necesar sa folositi o adresa de mail pe care sa o verificati si sa o utilizati in mod curent.

Pentru participarea la curs in bune conditii veti avea nevoie de un calculator cu casca/speaker, microfon si camera web functionale si de o conexiune stabila la internet.

Programele cu care lucram sunt open source si instalarea lor nu va necesita plati suplimentare din partea dumneaovoastra.

In cazul in care intampinati dificultati de logare sau nu primiti mailul cu datele de logare, cat si in cazul in care doriti sa reprogramati un curs achizitionat, va rugam sa ne contactati.

Politica de renuntare

Garantam returnarea integrala a sumei achitate in avans in cazul in care cursantul nu mai poate participa la curs din motive temeinice, anuntate in scris pe adresa tamara.grigore@ateliereletamarei.ro. Contravaloarea sedintelor deja efectuate nu se va returna.

Dacă doriti returnarea contravalorii unui curs achitat in avans, va rugăm să trimiteti cererea de rambursare la cursuri@miciideveloperi.ro, menționând numele cursantului si contul bancar in care doriti returnarea sumei. Cererea poate fi trimisa in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la data achitarii cursului, cu conditia ca elevul sa nu fi participat la cursul achitat.

Informare de Confidentialitate a datelor personale

Conform legilor in vigoare si a Regulamentului General privind Protecția Datelor (RGPD), Atelierele Tamarei va informeaza ca datele personale procesate sunt administrate în condiții de siguranță și numai, pentru scopurile specificate. Aceasta Informare de Confidentialitate va ajuta sa intelegeti ce date personale colectam, de ce le colectam, ce facem cu ele, care sunt drepturile dvs cu privire la utilizarea datelor personale si cum va puteti exercita aceste drepturi.

Cine le colecteaza?

Orice date personale furnizate catre sau colectate de catre www.ateliereletamarei.ro prin inscrierea pe care ati facut-o pe site sunt procesate strict de echipa Atelierelor, fiind manipulate cu grija pentru confidentialitate.

Ce date personale sunt colectate?

Date cu caracter personal inseamna orice informatii care pot fi utilizate pentru a identifica direct sau indirect o anumita persoana. Atelierele Tamarei colecteaza date personale ale minorilor, numai cu consimtamantul in prealabil al parintilor sau al unui tutore legal prin intermediul Formularului online de inscriere. Astfel, numele cursantului, numele parintelui, data de nastere a cursantului, adresa de email, numarul de telefon si orasul in care locuiti sunt colectate. Prin completarea datelor personale în formularele de inscriere la lectiile demonstrative sau la cursuri, declarați că acceptați ca datele personale să fie incluse, stocate, utilizate in scopurile mentionate anterior în baza de date a Atelierelor Tamarei.

In ce scop utilizam datele dvs. personale?

– Pentru e-mail si numar de telefon: posibilitatea de a va trimite informatii personalizate cu privire la cursurile desfasurate (orar, cursuri noi, tabere, remindere, contracte, situatii plati etc.), inregistrarea inscrierii la curs, oferirea accesului la curs;

– Data de nastere a copilului pe care il inscrieti la curs este necesara pentru a ne asigura ca elevii urmeaza cursurile potrivite categoriei lor de varsta;

– Orasul este necesar pentru a asigura o grupare pe proiecte si in functie de localitatea de domiciliu, asigurand astfel o mai mare interactiune intre cursanti care se pot cunoaste in comunitatile din care fac parte.

– Vom folosi datele furnizate de catre dumneavostra exclusiv in scopul de a va tine la curent cu activitatea cursurilor la care v-ati inscris si a notificarii despre lansari de cursuri noi.

Cui vor fi transmise ele?

Urmatoarele entitati juridice au acces la datele dumneavoastra:

  • Atelierele Tamarei.

Cum protejam datele dvs. personale?

Atelierele Tamarei ia foarte in serios securitatea datelor dvs. personale. Facem toate eforturile pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal contra abuzului, interferintelor, pierderii, accesului neautorizat, modificarii sau dezvaluirii.

Accesul la datele dvs. cu caracter personal este permis doar angajatilor nostri pe baza necesitatii de a le cunoaste si cu respectarea obligatiilor contractuale de confidentialitate stricte atunci cand sunt procesate de terti.

Cat timp pastram datele dvs. personale?

Vom pastra datele dvs.cu caracter personal atat timp cat avem nevoie de ele in scopul pentru care sunt procesate. De exemplu, atunci cand va inregistrati la un curs, datele dvs for fi pastrate in baza de date astfel incat sa putem executa contractul specific pe care l-ati incheiat, iar dupa aceea, vom pastra datele personale pe o perioada legala care ne permite sa tratam sau sa raspundem la orice reclamatii, intrebari sau preocupari legate de curs.

S-ar putea de asemenea ca datele dvs. sa fie retinute ca sa putem continua sa imbunatatim experienta dvs. cu noi.

Vom revizui in mod activ datele dvs. cu caracter personal pe care le detinem si le vom sterge in siguranta, sau in unele cazuri le vom anonimiza, atunci cand nu mai exista o nevoie legala, de afaceri sau de consumator pentru a fi retinute.

Materiale media

Materialele media pentru care va putem solicita acordul periodic de publicare (in platformele proprii de social media sau pe website) sunt poze realizate cu intregul grup de copii de la curs in iconuri mici pe ecranul calculatorului, in platforma ZOOM, sau proiectele realizate de copii in cadrul cursurilor, cu scopul de a le promova efortul depus.

Care sunt drepturile dvs.?

Drepturile dvs. in legatura cu modul in care sunt procesate datele dvs.cu caracter personal. Puteti exercita oricand aceste drepturi. Atunci cand procesam datele dvs. cu caracter personal, aveti un numar de drepturi privind modul in care sunt procesate datele si va puteti exercita oricand aceste drepturi. Va puteti exercita drepturile trimitand un email la tamara.grigore@ateliereletamarei.ro.

Dreptul de a fi informat. Aveti dreptul de a vi se pune la dispozitie informatii clare, transparente si usor inteligibile despre modul in care utilizam datele dvs.cu caracter personal si despre drepturile dvs. Prin urmare, va punem la dispozitie informatiile din aceasta Informare.

Dreptul la access si rectificare. Aveti dreptul de a accesa, corecta sau actualiza oricand datele dvs. cu caracter personal. Intelegem importanta acestui lucru, iar daca doriti sa va exercitati drepturile, va rugam sa ne contactati.

Dreptul la portabilitatea datelor. Datele personale pe care ni le-ati pus la dispozitie pot fi portate. Aceasta inseamna ca ele pot fi mutate, copiate sau transmise electronic in anumite circumstante.

Dreptul de a fi uitate. In anumite circumstante, aveti dreptul de a solicita ca noi sa stergem datele dvs. Daca doriti sa stergem datele cu caracter personal pe care le detinem despre dvs., va rugam sa ne informati, iar noi vom lua masuri rezonabile pentru a raspunde la solicitarea dvs. in conformitate cu cerintele legale. Daca datele personale pe care le colectam nu mai sunt necesare pentru niciun scop si nu ni se cere prin lege sa le pastram, vom face ce putem ca sa le stergem, sa le distrugem sau sa le dezidentificam.

Dreptul la restrictionarea procesarii. In anumite circumstante, aveti dreptul de a restrictiona procesarea datelor dvs.cu caracter personal.

Dreptul de a obiecta. In anumite circumstante, aveti dreptul de a obiecta la anumite tipuri de procesari, inclusiv procesarea pentru marketing direct (adica, primirea de email-uri de la noi cu notificari sau contactarea dvs. privind diferite oportunitati comerciale).

Dreptul de a depune o reclamatie la o Autoritate de Supraveghere. Aveti dreptul de a depune o reclamatie direct la orice Autoritate locala de Supraveghere privind modul in care procesam datele dvs. personale.

Dreptul de a va retrage acordul. Daca v-ati dat acordul pentru tot ceea ce facem cu datele dvs. cu caracter personal (adica, noi ne bazam pe acord ca baza legala pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal), aveti dreptul de a va retrage oricand acordul (insa daca procedati asa, aceasta nu inseamna ca orice am facut cu datele dvs. personale pana in acel moment este ilegal). Va puteti retrage oricand acordul pentru procesarea datelor dvs. cu caracter personal contactandu-ne cu detaliile prezentate mai jos.

– Drepturi legate de luarea automata de decizii. Aveti dreptul de a nu va supune unei decizii care se bazeaza doar pe procesare automata si care produce efecte legale sau alte efecte semnificative asupra dvs.. In particular, aveti dreptul:

 * sa obtineti interventie umana;

 * sa va exprimati punctul de vedere;

 * sa obtineti o explicatie a deciziei luate dupa o evauare; si

 * sa contestati o asemenea decizie.