Dragi părinți,

Vă mulțumesc pentru interesul arătat pentru Atelierele de programare! 

De peste 8 ani sunt Head Teacher în școli internaționale și cu profil de educație digitală pentru copii și adolescenți. Am certificare de formator și am încheiat cursuri de pedagogie și dezvoltare personală. Sunt voluntar în proiecte care susțin copiii din mediul rural și sunt fără posibilități materiale.

La Atelierele Tamarei am creat o curriculă de cursuri pentru 5 ani de zile, de la asimilarea celor mai simple noțiuni introductive în IT, până la stăpânirea unor programe complexe care să ofere adolescenților chiar posibilitatea de a se angaja sau de a păși în mediu antreprenorial de timpuriu. Copiii participă la orele de programare o dată pe săptămână, pe tot parcursul anului școlar. Astfel, cunoștințele sunt asimilate într-un ritm care să permită reținerea pe termen lung și practicarea lor în cadrul proiectelor pe care le lucrăm împreună.

Utilizăm platforme precum code.org, copiii având propriile lor conturi. Clasele sunt interactive, cu predare live, pe platforma Zoom. Părinții primesc feedback permanent și sunt înștiințați referitor la lecția susținută de copil în fiecare zi de curs. Păstrăm o atmosferă relaxată, încurajăm întrebările, stimulăm conversația și exprimarea clară a cerințelor, dăm feedback-uri constructive. Conturăm comunități în care copiii și adolescenții să se simtă în siguranță și unde să poată să pună întrebări despre ceea ce nu înțeleg. Fiindcă nu e doar că nu știm, ci…. nu știm ÎNCĂ!

Programarea revoluționează fiecare aspect al lumii actuale – gândiți-vă la mașini cu conducere automată, intervenții chirurgicale asistate de roboți, rețele sociale, entertainment digital (Netflix) și multe altele. Învățarea programării îi ajută pe copii să devină arhitecți mai buni ai viitorului lor! Îi transformă din utilizatori de tehnologie, în creatori!

Adresa mea de e-mail este tamara.grigore@ateliereletamarei.ro. Vă rog să nu ezitați să mă contactați dacă aveți întrebări, nelămuriri sau sugestii.

Profesor Tamara Grigore

Cu recunoștință,

Tamara Grigore
Director Educațional și Owner Atelierele Tamarei

Abonează-te la newsletter

Ai întrebări și vrei să ne contactezi?
Sună-ne la

0731054416

Luni – Vineri:
09:00 – 19:00

Sâmbătă:
09:00 – 17:00

© 2021- Atelierele Tamarei